четвъртък, 27 август 2009 г.

Луксозната Окто Вила

Разположена на частен оствров в Маями Бийч, Флорида тази луксозна къща, наречена Окто Вила бе наскоро завършена от Студио Тузет.
Разположен в непосредствена близост до водата домът обхваща площ от 1,858 кв.м (20,000 кв.фута ) разпределени между 3 сгради. Разделението на сградите е направено като основна къща, къща за гости и къща за персонала.
Основната сграда има 6 спални и 11 бани.Къщата е доста добър пример за модерна архитектура във Флорида, особено имайки в предвид, че доста от домовете там се правят в колониален стил.
В дневната пространството е отворено, като се набляга на максималната осветеност чрез използваните светли цветове и наличието на много прозорци.


Големината на дневната е подчертана с използването на белият цвят, като свързващ елемент, а разделението на различните и части е само загатнато чрез частичните стени.

Страхотно и изчистеното стълбище впечатлява погледа от много и различни гледни точки със своята изчистеност и форма.Кухнята е Ел-образна с островче, на което са мивките и работното пространство.
Повърхностите са почти изцяло от инокс. Наблегнато е отново на осветлението, като са добавени множество светлини - тип лунички.


Бианка Пеловска

източник: contemporist.com

Стомашни проблеми?

Стомашни проблеми?
Здравен сайт за болести на стомаха, диария, хемороиди, билколечение, алергии и др.

Statistics

eXTReMe Tracker

Time 4 Design

Contact: time4design.office@gmail.com

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP