събота, 29 август 2009 г.

Къща на дървото - Фрошколинг

Немските дизайнери на къщи на дървета, от фирмата Баумрам завършиха интересният си проект, наречен Къщата на дърво - Фрьошкьоних (Froschkönig treehouse).
В една малка частна градина в Мюнстер това пространство витае над фиксиран басейн, оформен с високи кокили от бамбук. Посетителите използват стълбището с 3 каменни стъпала от естествен камък, като минават и се наслаждават на водните лилии наоколо.Еднаквостта на цвета и материалите при стените, пода и мебелите придава шикозен вид на минималистичният интериор.


От терасата, изработена от дърво татажуба, има четири носещи крака от неръждаема стомана и е достатъчно голяма, за да се отпуснете удобно на нея. Няколко стъпки и малък подиум водят посетителите до кабината.

Извитата кабина в средата на басейна е покрита с поцинковани листи и парчета от дървото tatajuba-отдолу. Носещи са осем асиметрично подредени кокили. Големите извити стъкла, които са използвани за покрива и тесните и дълги прозорци дават на кабината светъл и прозрачен, приятен за обитаване вид.


източник: контемпорист.ком

Стомашни проблеми?

Стомашни проблеми?
Здравен сайт за болести на стомаха, диария, хемороиди, билколечение, алергии и др.

Statistics

eXTReMe Tracker

Time 4 Design

Contact: time4design.office@gmail.com

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP