понеделник, 4 май 2009 г.

Нещото за сядане наречено The Feel

Напоследък светът е луднал по нестандартните и многофункционални неща. Последен писък на модата в обзавеждането за 2009 е тази система за сядане (нещо като комбинация между килим, диван и легло ). Нарича се The Feel.

Нещото е направено от 120 меки толчици, покрити с еластичен, мек материал. Формата е вдъновена от молекулната структура и основната форма на всичко във вселената.

Структурата му позволява да го моделирате според настроенито си. Разнообразието от позиции, в които можете да го сложите варира според това колко е богато въображението Ви.
Продуктът е дело на Аними Кауза и се прави специално по поръчка и се изпраща директно в дома на клиента. Не можете да го намерите по магазините. Можете да си изберете цвят от наличните червено, черно, сиво, черно, кафяво и синьо.

Изглежда много комфортно и хваща окото. Можете да го намерите тук.





„Авторски права (c) 2009 на „Time 4Design” Публикуването на текстове от електронното издание е разрешено само след писмено съгласие от редакцията. При репродукция на целите или части от текста позоваването на източник http://interiorarhitektura.blogspot.com/ е задължително.

Стомашни проблеми?

Стомашни проблеми?
Здравен сайт за болести на стомаха, диария, хемороиди, билколечение, алергии и др.

Statistics

eXTReMe Tracker

Time 4 Design

Contact: time4design.office@gmail.com

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP