понеделник, 4 май 2009 г.

10 модни неща за 2009

Предлагаме Ви подборка от 10 неща, които трябва да имате за тази година. Заради властващата еклектика е малко трудно да се определи точна насока на тенденциите, но пък знаем какво трябва да присъства в гардероба ни...


1. Римските обувки.
Можете да ги носите както на бос крак, така и с чорап и все ще изглеждат добре. Удължават крака и го правят да изглежда фин.

Ето някои от дизайнерите, които предлагат такива: Yves Sait Laurent, Kenzo, Maison Martin Margiela, Paul Smith, Chanel и Alexander McQueen.

2. Гащиризони
Има ги във всякакви комбинации и от всякакъв материал така, че можете сами да изберете този, който най-подхожда на характера и фигурата Ви.
Интересни предложения за гащиризони има от Moschino Cheap & Chic, D&G, Missoni, Fendi и много други.

3. Полу-разделени половинки на банският костюм.

Освен, че е по-удобен за носене, този модел бански костюм извайва фигурата и я представя в една по-интересна светлина. Недостатък е само вероятността да имате фигурален загар, но това не смущава дизайнери като Agent Provocateur, La Perla, Topshop и Marc by Marc Jacobs да го предлагат.

4. Очила Рейбан Уайфайер.

Един полъх от 80=те, когато този тип очила са били много модерни. Сега те са любими на известните и богатите като сестрите Олсен, Никол Ричи, Миша Бартън и други.

5. Връхни дрехи във войнишки стил.

Видяхме ги по подиумите през седмицата на модата в Париж. Те подчертават извивките на фигурата и добавят малко шикозност на уличния стил. Можете да ги срещнете само леко загатнати като нашивки или изцяло скроени във военния стил.

6. Древен античен стил

Дизайнерите залагат на красотата на богините и предлагат асиметрични и богато драпирани дрехи. Предлагат ни възможност да се насладим на разкоша и да помечтаем...
Можете да видите такива одежди при Versace, Valentino, Elie Saab и Lanvin.



7. Раздърпани и скъсани дънки

След 90-те години, когато бяха на гребена на вълната, тази година отново са на мода. Можете да си ги направите да изглеждат така и сами или да си ги вземете от майсторите като Balmain, Acne или House of Holland.

8. Ярките цветове

Полъх екзотика ни дават ярките цветове. Те могат да превърнат в интересна и весела дреха дори най-строгият костюм. Придават настроение и даряват с жизненост.

9. Широки гривни

Модерни са както пластмасовите хитови гривни от 80-те, така и дървени, с етнически шарки или просто шарени такива. Смело можете да сложите няколко гривни на една ръка.

10. Тениски с цветни принтове

Почти детски, много весели и приятни тези тениски са много удобни и приятни за носене. Вие сами ще изберете какво да пише или какво да е нарисувано...



Бианка Пеловска

„Авторски права (c) 2009 на „Time 4Design” Публикуването на текстове от електронното издание е разрешено само след писмено съгласие от редакцията. При репродукция на целите или части от текста позоваването на източник http://interiorarhitektura.blogspot.com/ е задължително.

по материали от: elle.ru

Стомашни проблеми?

Стомашни проблеми?
Здравен сайт за болести на стомаха, диария, хемороиди, билколечение, алергии и др.

Statistics

eXTReMe Tracker

Time 4 Design

Contact: time4design.office@gmail.com

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP