сряда, 25 март 2009 г.

Пловдив - модна столица в дните от 26 до 29 март 2009 г

Пловдив става модна столица в дните от 26 до 29 март 2009 г., когато в панаирният комплекс ще се проведат два форума, посветени на актуалните тенденции в облеклото, грима и фризьорството.

За първи път се организира пролетно издание на Специализираното изложение за облекло, текстил, обувки кожени изделия и аксесоари. Под името BGATE ПРОЛЕТ изложението идва в Пловдив, за да представи производители и дистрибутори на тъкани и платове, галантерия и кинкалерия, облекла, обувки и аксесоари.

В него ще участват фирми от България, Германия и Турция. Друг аспект на модата обхваща Италианският фестивал на красотата и прическата от 26 до 29 март.

Участие в неговото 13-о издание са заявили 60 фирми - производители и търговци на професионални продукти и аксесоари за косата, оборудване и апаратура за фризьорски и козметични салони, козметика, парфюмерия и аксесоари, съобщиха организаторите от Christian of Roma Group и Сдружение на фризьорите в България. Майстори стилисти ще демонстрират своите умения на специална сцена и по щандовете в палата 2 на Международен панаир Пловдив.

Предвидени са семинари за специалисти, а посетителите могат да купят продукти на преференциални цени. В рамките на фестивала ще се проведат традиционният конкурс "Златна ножица", Националният конкурс за грим и конкурсът "Мис Фестивал на красотата".

Ели Куманова

източник: стандартнюз.ком

снимки: форум.алл.бг и хардуер.бг

Стомашни проблеми?

Стомашни проблеми?
Здравен сайт за болести на стомаха, диария, хемороиди, билколечение, алергии и др.

Statistics

eXTReMe Tracker

Time 4 Design

Contact: time4design.office@gmail.com

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP