вторник, 17 февруари 2009 г.

Идеи за интериора на дневната

Прекарвайки все повече време на работа ни остава много малко време да мислим за уюта на всекидневната в която се прибираме вечер.

Ето няколко предложения за обзавеждане на дневната, които да Ви вдъхновят при оборудването на така важната за имиджа на дома Ви стая...


По-младите и ексцентриците залагат на ярките цветови комбинации и разчупените форми, както при мебелите, така и при оформянето на стените и цялостния интериор на жилището.


Деловите хора пък залагат на минимализма и изчистените линии. Предпочитат заглушените, ненатрапливи и класически цветови комбинации и залагат на дизайнерските решения със силно изразена геометрия.


Интересно предложение са и интериорите на дневни с източно влияние. Те са доста атрактивни,но пък малко неудобни( за по-високите и по-пълните и тези, на които е неудобно да се свиват много) с ниските си масички и холна гарнитура.


Модерни и все по-често срещани са така наречените отворени пространства в жилищата. При тях има едновременно обзавеждане за дневна и трапезария, като стила в който се проектира остава един и същи за цялото пространство или поне има свързващи елементи.


Предложенията варират от изключително модни до класически пространства за вашата дневна. Изборът е във вашите ръце! Коя дневна е фаворита Ви? :)

Коткарска

Вижте още:
11 идеи за хола

Страхотни канапета за модерния хол(1 част)

Как да обзаведем дневната стилно

„Авторски права (c) 2009 на „Time 4Design” Публикуването на текстове от електронното издание е разрешено само след писмено съгласие от редакцията. При репродукция на целите или части от текста позоваването на източник http://interiorarhitektura.blogspot.com/ е задължително.

Стомашни проблеми?

Стомашни проблеми?
Здравен сайт за болести на стомаха, диария, хемороиди, билколечение, алергии и др.

Statistics

eXTReMe Tracker

Time 4 Design

Contact: time4design.office@gmail.com

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP