петък, 16 януари 2009 г.

Кухня в черно?

Да изберете черното за основен цвят на кухнята си е смело решение, особено за тези от Вас, които имат и още много задължения, освен поддръжката на идеалния Вид на дома.

За да има винаги лъскав вид, кухнята Ви се нуждае от постоянни грижи, лъскане и почистване от всяко паднало косъмче. За положените грижи тя Ви се отблагодарява с вида си за 1 000 000 долара :) или поне така казват...

Кухнята, която представяме на вашето внимание е много подходяща за тези от Вас, които не готвят много често, но когато решат да сготвят нещо го правят със стил.



Комбинацията от черно, бяло и иноксови акценти и аксесоари придава студенина и претенциозност на помещението, които биват посмекчени от ламината в естествени отенъци (имитация на износен дървен под).

Максималната функционалност и геометрията във формите са главни при осъществяването на този интериор.

Взаимствано от източните ресторанти е това, че плотът по средата на стаята служи едновременно за направата и за консумацията на храната. Цветът на плотът е съобразен с цвета на ламината.

При декорацията на такава кухня интересен ефект и едновременно център на внимание се постига с червени предмети( съдинки , плодове, цветя). Акценти с флорални и декоративни рисунъци в бяло и черно, също биха оказали благоприятно влияние върху иначе прекалено строгия инериор.

Черното е цвят, който поглъща светлината, затова при тази кухня е много важно да има колкот се можа повече източници на естествена светлина, а ако това не е възможно се погрижете да има поне 3 изкуствени такива.

инж. дизайнер: Коткарска

„Авторски права (c) 2009 на „Time 4Design” Публикуването на текстове от електронното издание е разрешено само след писмено съгласие от редакцията. При репродукция на целите или части от текста позоваването на източник http://interiorarhitektura.blogspot.com/ е задължително.

Стомашни проблеми?

Стомашни проблеми?
Здравен сайт за болести на стомаха, диария, хемороиди, билколечение, алергии и др.

Statistics

eXTReMe Tracker

Time 4 Design

Contact: time4design.office@gmail.com

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP