събота, 17 януари 2009 г.

Чорапени чудовища

Опростяването и изчистването на формите при съвременните илюстрации, в областта на графичния дизайн, анимацията и други доведе и до промени във формите на играчките....


Нашумяват лесните за направа плюшени играчки - Чорапени чудовища с очи-копчета и закачливи изражения и форми.

За тези от Вас, които обичат да майсторят сами предлагаме една идея за плюшени играчки - Чорапени (и не само) чудовища.

Формите лесно можете да си направите сами, а голяма част от ефекта се постига с комбинацията ярките цветове и смелото им използване.

Като материали можете да използвате почти всичко, което намерите в къщи: парчета от някой стар пуловер или блузка, парчета от велур, плюш, лен, кожа и т.н. Често за очите се използват копчета, а за пълнеж на играчките памук или топченца стереопор.Ако се спрете на по-твърди платове или материали, играчките ви почти няма да се деформират, но пък допирът до такава играчка едва ли ще е най-приятен...Ако пък използвате по меки материали рискувате да имате хубави- меки и леко деформирани форми...Съветът ни е да подбирате внимателно материалите си.
Ще се радваме тези от Вас, които направят такива играчки да споделят опита си със снимки ! :) Желаем Ви Успех и един хубав ден! :)


„Авторски права (c) 2009 на „Time 4Design” Публикуването на текстове от електронното издание е разрешено само след писмено съгласие от редакцията. При репродукция на целите или части от текста позоваването на източник http://interiorarhitektura.blogspot.com/ е задължително.

снимки: фликр

Стомашни проблеми?

Стомашни проблеми?
Здравен сайт за болести на стомаха, диария, хемороиди, билколечение, алергии и др.

Statistics

eXTReMe Tracker

Time 4 Design

Contact: time4design.office@gmail.com

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP