четвъртък, 29 януари 2009 г.

Интериор на шикозна къща

За да бъде една къща неподвластна на модата и времето, дизайнът и трябва да е малко ретро, но не прекалено и не натрапчиво, малко модерна, но не прекалено и да има кой да я обзведе и ремоделира с безупречен вкус....

Точно такава къща искаме да Ви представим....


Луксозната резиденция със страхотен интериор, разположен на 455 квадратни метра ни привлича с безупречния вкус с който е обзаведена и подредена. Холът е разположен централно спрямо всички останли стаи. Къщата разполага още с трапезария, спалня и кухня.


Подът е покрит с млечен мрамор, а стените имат универсално бял цвят за да подчертаят и усилят светлината в пространството и усещането за по-голямо пространство.

Големият вътрешен двор, до който може да се достигне чрез плъзгаща се врата е своеобразен център.За по-удобна и по интимна почивка предразполагат четирите спални на горният етаж.„Авторски права (c) 2009 на „Time 4Design” Публикуването на текстове от електронното издание е разрешено само след писмено съгласие от редакцията. При репродукция на целите или части от текста позоваването на източник http://interiorarhitektura.blogspot.com/ е задължително.

източник: линк

Стомашни проблеми?

Стомашни проблеми?
Здравен сайт за болести на стомаха, диария, хемороиди, билколечение, алергии и др.

Statistics

eXTReMe Tracker

Time 4 Design

Contact: time4design.office@gmail.com

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP