събота, 17 януари 2009 г.

Интериор на тавански апартамент в северна Италия

Ще Ви представим ремонта и пълната промяна на това старо таванско помещение. Сградата се намира в северна Италия и е била построена през 1910. Фирмата отговорна за тази страхотна метаморфоза е Студио Дамилано.

Крайният резултат е апартамент с широко просранство за живот, идеален за млада двойка професионалисти или всеки, който има поне малко чувство за модерното, спокойно пространство.

Големината на апартамента е приблизително 240 кв.м. Архитектите и дизайнереите са работили здраво за да успеят да се справят с това мъчително за промяна място.

Таванските пространста имат лошата слава, че когато решите, че имате още една стая за живеене, се оказва, страшно трудно да се обзаведе поради трудности с маневрирането на мебелите до крайната им точка... Получва се така, защото често мебелите трябва да будат поставени в различни ниши на таванското помещение и също срещани са наклонените под различни ъгли стени и тавани.

Екипът от дизайнери и архитекти създават пространство, което подчертава преимуществата на терена, и дори превръща недостатъците в преимущества. Пространствотое функционално и модерно.

Апартаментът "Атикус" има две спални, кухня, дневна и две красиви бани.

Дамилано са знаели точно какво искат да сътворят, те обясняват разпределението на жилищното пространство така: “Спалната зона е създадена като отделна част. Леглото и банята са отделени чрез стъклена стена, създавайки зони за почивка.”

„Авторски права (c) 2009 на „Time 4Design” Публикуването на текстове от електронното издание е разрешено само след писмено съгласие от редакцията. При репродукция на целите или части от текста позоваването на източник http://interiorarhitektura.blogspot.com/ е задължително.

хомдизайн.ком

Стомашни проблеми?

Стомашни проблеми?
Здравен сайт за болести на стомаха, диария, хемороиди, билколечение, алергии и др.

Statistics

eXTReMe Tracker

Time 4 Design

Contact: time4design.office@gmail.com

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP