понеделник, 12 януари 2009 г.

Страхотна, рекламна анимация на 25th Estate

Рекламата 25th Estate е създадена по случай 25 годишнината на фирма 4th Estate през 2009. Целта на проекта е била да създаде нещо, което да спира дъха и в същото време да покаже празненството на издателството и множеството им издадени книги.


Амбициозната, смахната и креативна анимация е с продължителност 3 минути. Действието се развива в град, направен от книги, с герои, направени от страници от книгите, като както обстановката, така и героите са вдъхновени от програмите на издателството и от героите на известните им книги.


This Is Where We Live from 4th Estate on Vimeo.

За 2 седмици - повече от 20 аниматора и майстори в изваботката на макети са работили за да създадат този невероятен, приказен град на книгите и литературата.
Този вълшебен свят на книгите, с тайнствено-приказна атмосфера се води напълно различен начин на живот и целта на авторите е да ни разходят и запознаят с него(много успешно при това).


Скрито рекламно послание има в това, че се действието се развива така, че да могат лесно да бъдат прочетени заглавията на блоковете -книги. Използван е така наченият метод -стоп моушън и за целта са снимани 180 x 15 = 2700 отделни снимки...

Филмчето включва в себе си по един или друг начин много от авторите на издателството като: Jonathan Franzen, Jean-Dominique Bauby, Fay Weldon, Simon Singh, Dava Sobel, Nigel Slater, Chimamanda Ngozi Adichie, Alaa Al Aswany, Giorgio Locatelli, Robert Fisk, Spike Milligan, Eric Sykes, Francis Wheen, Alexander Masters, Joan Didion и много други.


„Авторски права (c) 2009 на „Time 4Design” Публикуването на текстове от електронното издание е разрешено само след писмено съгласие от редакцията. При репродукция на целите или части от текста позоваването на източник http://interiorarhitektura.blogspot.com/ е задължително.

Стомашни проблеми?

Стомашни проблеми?
Здравен сайт за болести на стомаха, диария, хемороиди, билколечение, алергии и др.

Statistics

eXTReMe Tracker

Time 4 Design

Contact: time4design.office@gmail.com

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP