сряда, 5 септември 2012 г.

8 идеи за декорация на дома със свещи

Ако искате дома Ви да излъчва уют и мека топлина, то свещите са едно от малките - големи решения. Те са интересна и декорация на пространствата защото са център на интереса, когато са нужни, а после могат да се приберат или просто изгасят, не заемат много място и създават една много приятна атмосфера. Предлагаме Ви няколко идеи как да декорирате лесно и успешно дома с тях. 1. Свещници с кафе. Изглежда добре в различни по вид и претенциозност помещения. Кафето ще даде допълнителен аромат на помещението, така, че ако свещите са ароматни се съобразете, че ароматите може да се смесят ( използвайте това смесване като ваш плюс, а не като случайност).

2. Чаша с украса от клечки вместо свещник Идеята е хитра, внася гората в дома като същевременно свещта е в стъклената чаша и няма как повреди нищо с топящият се восък. Ако залепите клечките със силикон ще е малко по-трудно да се мие стъклото, но пък клечките ще са си винаги на мястото.
3. Свещи от портокал Използва се мазнина ( олио, зехтин) затова е хубаво се уверите, че мястото на което ще сложите тези свещи е обезопасено.
4. Буркани с капачки за осветление на градината. Всеки има в дома си буркани с капачка. Трябва само да им закрепите верижка ( може и въженце) на която да се закачи за оградата или някое друго подходящо място. За да не се движи свещта вътре в буркана сложете зърна от боб, царевица, кафе, красиви камъчета или каквото друго Ви се стори подходящо.
5. Бутилка - висящ свещник Тук изпълнението е по-трудно. Трябва да можете да изрежете дъното на бутилката така, че да не реже и да имате подходяща верига и чаша за свещта с дупчици за захващане. Ефектът обаче определено си заслужава усилията!
6. Дантелен буркан - свещник Почти всеки има различни дантели и плетени покривки които не ползва в дома си. Ефектът е мека и нежна светлина за романтична обстановка.
7. Хартиени лампиони За вечеря в градината или в къщи тази идея е страхотна. Трябват Ви чаши за вино, малки свещи и хартия за лампионите. Можете да слагате всеки път различни цветове хартия за настроение.
8. Консервени кутии С малко хартия или плат може да украсите кутиите и готово! Имате ефектни свещници за стена или маса.

Стомашни проблеми?

Стомашни проблеми?
Здравен сайт за болести на стомаха, диария, хемороиди, билколечение, алергии и др.

Statistics

eXTReMe Tracker

Time 4 Design

Contact: time4design.office@gmail.com

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP