четвъртък, 10 септември 2009 г.

Необичайни и интересни идеи за спални

Прекарваме доста време в спалнята, където си почиваме и искаме да се чувстваме максимално уютно. Понякога ни се иска малко по-различна от стандартните спални....
Ето няколко идеи..За тези, които харесват домовете с с модерен и футуристичен вид е леглото на дизайнера Гюнтер Тони (Günther Thöny ).
То има интересна яйцевидна форма, и привлича с изчистените си извивки.
Белият цвят на леглото създава усещане за спокойствие и отмора. Като цяло леглото е много подходящо да се избяга от напрегнатата реалност на живота извън спалнята. Повече за леглото тук.Дървото е естествен и гъвкав материал. Обикновено то се използва за подове и тавани и стени - рядко, за всички стени и страни едновременно.

снимка: dornob.com

Друга идея е да поставите кръглата спалня като център на стаята, в близост до прозорците.


Ето и нещо за тези, които обичат водата... Спалня, заобиколена от вода.... Май не става за тези, които спят по бурно, за да не се окаже, че плуват насън и не само... :))


Следващата спалня е много подходяща за тези от Вас, които обичат светлината. Стая с много прозорци, като самото легло е на нещо като подиум.

Ето и едно предложение, което привлича с пищността си и геометричните форми.

Ако обичате да сте различни винаги има на какво ново да заложите. Дали различното ще е формата на леглото Ви, формата на стаята, използваните материали, цветове или нещо друго решавате самите Вие. Важното е накрая да се чувствате добре и да можете да си почивате активно в приятно обзаведената стая....


„Авторски права (c) 2009 на „Time 4Design” Публикуването на текстове от електронното издание е разрешено само след писмено съгласие от редакцията. При репродукция на целите или части от текста позоваването на източник http://interiorarhitektura.blogspot.com/ е задължително.

Бианка Пеловска

Стомашни проблеми?

Стомашни проблеми?
Здравен сайт за болести на стомаха, диария, хемороиди, билколечение, алергии и др.

Statistics

eXTReMe Tracker

Time 4 Design

Contact: time4design.office@gmail.com

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP