неделя, 23 август 2009 г.

Как да си направите вази от старите бутилки и буркани

Ако имате бутилки с красиви форми, но няма за какво да ги използвате, то точно тази идея е за Вас...
Изработката ще Ви отнеме около половин час + време за съхнене на вазичките.Направете селекция на празни буркани и бутилки с различни размери и форми и ги накиснете в топла сапунена вода за да се измият хубаво и да се махнат етикетите. Смесете малко останали маслени бои с няколко капки разредител, така че боята да има консистенция, която не е нито прекалено течна, нито прекалено гъста. Налейте малко от сместа в празен буркан и завъртете внимателно, докато боята покрие цялата вътрешна повърхност. Излейте излишната боя.


След като изсъхне можете да използвате вазичките по предназначение...

Ако имате търпение и усет можете да използвате няколко различни на цвят бои, като след всяко нанасяне на цвят изчаквате слоят да изсъхне. В зависимост как движите боята в стъкленият съд могат да се получат интересни и ефектни цветове и форми...


„Авторски права (c) 2009 на „Time 4Design” Публикуването на текстове от електронното издание е разрешено само след писмено съгласие от редакцията. При репродукция на целите или части от текста позоваването на източник http://interiorarhitektura.blogspot.com/ е задължително.

източник: uktv.co.uk

Стомашни проблеми?

Стомашни проблеми?
Здравен сайт за болести на стомаха, диария, хемороиди, билколечение, алергии и др.

Statistics

eXTReMe Tracker

Time 4 Design

Contact: time4design.office@gmail.com

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP