вторник, 18 август 2009 г.

Идеи за обзавеждането на детската стая

Следващите идеи са предназначени за тези, чийто деца не са съвсем малки и вече имат предпочитания за цвят, форми и разположение на мебелите.



Хубаво е при избора на мебелите за детската да се съобразите с големината на стаята и големината и количеството на мебелите, за да не се окаже, че сте купили много иначе красиви поотделно мебели, които да затрупат цялото пространство на детето. При такъв проблем детето няма да има достатъчно място за движение, а стаята ще изглежда постоянно разхвърляна.


Ако мястото в стаята е малко, добра идея е да се комбинират работната зона с тази за сън. Примери за оптимално използване на мястото са използването на прибиращо се легло, шкафчетата под леглото, двуетажните легла и др.



Ако детето Ви заляга над учебниците и прекарва доста време на бюрото си в седнало положение е доста важно да изберете стол, който не само изглежда добре, а и поодържа гръбчето му и не позволява да се изкриви крехката детска стойка.
Важно е също височината на стола и бюрото на детето да са съобразени с височината на детето.

При избора на цвят е добре да заложите на веселите цветови комбинации, попитайте детето си за неговите предпочитания и се съобразете с тях. Все пак стаята е на детето/децата нали? :)


„Авторски права (c) 2009 на „Time 4Design” Публикуването на текстове от електронното издание е разрешено само след писмено съгласие от редакцията. При репродукция на целите или части от текста позоваването на източник http://interiorarhitektura.blogspot.com/ е задължително.

Стомашни проблеми?

Стомашни проблеми?
Здравен сайт за болести на стомаха, диария, хемороиди, билколечение, алергии и др.

Statistics

eXTReMe Tracker

Time 4 Design

Contact: time4design.office@gmail.com

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP