петък, 10 юли 2009 г.

Конкурс за фотография на ЕК на тема " Представи си един нов свят"

Европейската комисия даде начало на фотографския конкурс "Представи си един нов свят" съобщават от computerworld.bg . Състезанието е част от инициативите във връзка с Европейската година на творчеството и иновациите 2009. Професионални фотографи и любители на всякаква възраст са поканени да изразят своите творчески възможности. Уважавано жури ще избере победителите, които ще получат признание и награди под формата на фотографско оборудване.


Кандидатите могат да изпратят между 2 и 4 фотографии. Първата награда е фотоапарат или фотографско оборудване на стойност €5 000. Вторият приз и третият приз са същите предмети, но на стойност съответно до €2 000 и до €1,000. Спечелилият наградата на публиката ще получи фотографска техника на стойност до €2,000. Повече инфо тук клик.


Първенците ще получат също пътуване до Стокхолм за церемонията по закриването на “Европейската година на творчеството и иновациите 2009” и ще се прославят с таланта си на европейско равнище.
Победителите ще бъдат поканени и на церемонията по връчване на наградите във фотографския конкурс, която ще се проведе в Брюксел през ноември 2009.
Крайният срок за включване в състезанието и изпращане на фотографските творби на сайта на конкурса е 31 август 2009 г.

Стомашни проблеми?

Стомашни проблеми?
Здравен сайт за болести на стомаха, диария, хемороиди, билколечение, алергии и др.

Statistics

eXTReMe Tracker

Time 4 Design

Contact: time4design.office@gmail.com

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP