четвъртък, 11 юни 2009 г.

Идеи за шкафчетата и обзавеждането в банята

Ако сте замислили да правите ремонт на банята е добре да хвърлите око на насоките на модерното обзавеждане в тази насока. Освен, че трябва да се съобразите с различните цени на материалите все пак не искате и да си направите нова баня със стар дизайн нали?..

Ако разполагате с по голяма площ на банята можете да направите част от пода с ламинат ( има специален за баня, който издържа на влагата), като по този начин ще придадете още полуксозен вид на помещението.


Важно е да прецените колко точно шкафчета ще са Ви необходими за да приберете всички нещица, които имате и не искате да се показват... Ако броят на шкафчетата е прекалено малък, а козметиката Ви за баня е огромна на брой и няма къде да се прибере, ще имате проблем с това, че ще изглежда постоянно разхвърляно....


Ао пък разполагате с красиви шишенца шампоан или нещо друго, което искате да се види...можете да заложите на етажерките. Така вашата козметика ще е като акцент в банята..

Огледалата са важна част от обзавеждането на банята. Хубаво е огледалото да е над мивката и да е достатъчно голямо за да виждате не само лицето си. Ако банята Ви е малка като площ можете да я увеличите визуално с едно огледало на плъзгащата се врата или на стената.


Когато избирате мивката преценете дали модерната и форма е подходяща за вашите нужди... Колкото е по-модерна и интересна формата и, вероятно толкова ще е по-непрактична.

Банята е помещение, което трябва да носи наслада и отмора на ума и тялото...Дизайнът трябва да Ви предразполага към това... Сами ще прецените дали да е класическа, модерна, розова или ексцентрична, златна или геометрична...

И накрая оставете въображението си да работи или наемете дизайнер да свърши работата и се наслаждавайте на ефекта...

снимки:freshome.com

Стомашни проблеми?

Стомашни проблеми?
Здравен сайт за болести на стомаха, диария, хемороиди, билколечение, алергии и др.

Statistics

eXTReMe Tracker

Time 4 Design

Contact: time4design.office@gmail.com

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP