четвъртък, 16 април 2009 г.

The Dreamix

Представяме Ви един доста интересен филм - пародия: The Dreamix. Филмът е направен от студенти по промишлен дизайн от "РУ Ангел Кънчев" с некомерсиална, любителска цел - за спомен.
Можете да го гледате тук. Моля гласувайте положително! :)

Няма да Ви разкажем нищо повече, само ще споменем някои факти...

Езикът на който се говори е специален българо - английски, за да се засили пародийното звучене на филма. Лесно забележими са препратките и закачките с известни холийвудски филми. Ефектите са на професионално ниво.


Режисьор, сценарист, монтажист, тонрежисьор и аниматор е Калоян Джуров.
Той споделя, че има намерение и за в бъдеще да се занимава с филмово изкуство, като се колебае дали да е в областта на филмовите ефекти или режисурата... В момента заедно с Георги Георгиев работят по друг филмов проект и смятат за в бъдеще да си партнират в работата в областта на киното.



За снимките на филма Калоян споделя, че са изградили много приятелства, закалили са много нерви и са се научили да не се доверяват прекалено на техниката.


В главните роли са Николай Пиргозлиев, Георги Георгиев, Пламен Огнянов.

Бюджетът е повече от минимален....
Направен е за 2 години и 4 месеца от идеята д
о реализацията. Коствал е 1 изгорял хард диск, 1 повредена камера, 1 повреден принтер 3 в 1. Отнело е 1 година и 7 месеца за направа на ефектите, 3 месеца денонощна компютърна работа за генериране на 5 минути анимация, и 4 месеца денонощна компютърна работа за генериране на над 25 минути специални ефекти.


Надяваме се да Ви хареса и да оцените страхотния труд, несъществуващия бюджет, сърцатата работа на колегите и приятели - студенти по промишлен дизайн!

За направата на този филм студентите не са получили никакви материални облаги! Всичко е доброволно, безплатно и за българското изкуство....

Приятно гледане!

За повече информация: kokoandco@abv.bg , time4design.office@gmail.com

Бианка Пеловска

„Авторски права (c) 2009 на „Time 4Design” Публикуването на текстове от електронното издание е разрешено само след писмено съгласие от редакцията. При репродукция на целите или части от текста позоваването на източник http://interiorarhitektura.blogspot.com/ е задължително.

Стомашни проблеми?

Стомашни проблеми?
Здравен сайт за болести на стомаха, диария, хемороиди, билколечение, алергии и др.

Statistics

eXTReMe Tracker

Time 4 Design

Contact: time4design.office@gmail.com

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP