петък, 27 март 2009 г.

Кухнята - преди и след ремонта

За да се придобие най-добре представа за един ремонт и смяна на интериора в дома най-подходящи са снимките от типа преди и след.

Те дават идея за обема на свършената работа, разликата в стила на интериора, предимствата и недостатъците както на самото жилище, така и на интериора и доста други. Представяме Ви интересен кухненски интериор, който е променен до неузнаваемост..
На мястото на обичайните уреди и аксесоари има модерни и функционални такива, на места с минималистичен, геометричен привкус.

Цветовете са приветливи и придават уют и стил на помещението. Оранвевите аксесоари носят жизненост и радост за окото, но пък и провокират по- бързото хранане, така, че сами преценете дали са подходящи за вашата кухня.


Умело са съчетани материали като инокс, естествена дървесина и пластмаса.

В мебелировката се забелязват заемки от различни стилове, които са съчетани цветово.

Замисълът е бил кухнята може да се използва освен като място за готвене и като място за социализиране. Бих казала - мисия завършена ... :)

Насладете се на ефекта от свършената работа . :)


Бианка Пеловска

„Авторски права (c) 2009 на „Time 4Design” Публикуването на текстове от електронното издание е разрешено само след писмено съгласие от редакцията. При репродукция на целите или части от текста позоваването на източник http://interiorarhitektura.blogspot.com/ е задължително


снимки: kims-kitchen-remodel.com

Стомашни проблеми?

Стомашни проблеми?
Здравен сайт за болести на стомаха, диария, хемороиди, билколечение, алергии и др.

Statistics

eXTReMe Tracker

Time 4 Design

Contact: time4design.office@gmail.com

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP