четвъртък, 5 март 2009 г.

Дневна и трапезария в бяло

Много е трудно домът да е едновременно функционален, модерен, да Ви е присърце, подреден и да побира всичките Ви багажи...

Предлагаме на вашето внимание трапезария и дневна в бяло.

За да се разчупи прекалено бялото пространство, една от стените е в синьо, а възглавничките са в синьо, жълто или в една гама на зеленото, но с различни щампи.
Търсенето на максималната светлина в интериора е видимо. В стаите има над 3 източника на светлина, проектирано с цел да подчертава както външната, естествена светлина, така и тази от лампионите или полюлеите.


Бялото подчертава изчистеността на обзавеждането и визуално уголемява пространството.


Използвани са различни метални елементи или такива с цвят на метал.
Столовете, табуретките и етажерките са така подбрани, че да осигуряват максималко прибиране и ненатрапливост в интериора, тогава, когато не са използвани.
Нежни и със скандинавски привкус са картините с бели рамки и нежни цветове.
За освежаване на обстановката е използвана канаваца, оцветена в жълто с акрилни бои. Чрез нея е дадена точка на интереса на съответната стена.


Пододвата настилка с вид на естествен паркет изпъква на фона на белите и бледи тонове в обзавеждането и придава уют и топлина на дома.


Бианка Пеловска

„Авторски права (c) 2009 на „Time 4Design” Публикуването на текстове от електронното издание е разрешено само след писмено съгласие от редакцията. При репродукция на целите или части от текста позоваването на източник http://interiorarhitektura.blogspot.com/ е задължително.

Стомашни проблеми?

Стомашни проблеми?
Здравен сайт за болести на стомаха, диария, хемороиди, билколечение, алергии и др.

Statistics

eXTReMe Tracker

Time 4 Design

Contact: time4design.office@gmail.com

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP