събота, 21 февруари 2009 г.

Идеи за eтажерки

Интересни предложения за различни етажерки:

Няколко предложения за модерния дом, които могат да са и център на обзавеждането. Повтарящите се модули, често позволяват да си свържете както самите Вие прецените,което дава допълнителна свобода при обзавеждането.

За да засилите ефекта от тези етажерки можете да използвате и лунички или насочени спотове, които да подчертаят или скрият формите на етажерката.


Интересен е ефектът на повтарящия се модул, служещ едновременно за етажерка и табуретка/масичка. В този случай голяма част от ефекта при интериора се дължи на доброто , правилно разпределение на разстоянията между модулите. Прекалено еднаквото разстояние между тях би направило обзавеждането скучно, а прекалено големите разстояние между тях пък могат да разделят стаята на отделни части и интериора да не изглежда като едно цяло.



Можете да се насочите към по -геометричните форми, които са и едни от предпочитаните. Въпреки, че на тях често има възможност да се поставят доста неща, вероятността ако го направите да изглежда разхвърляно е голяма....Затов препоръчваме на този тип етажерки да поставяте само неща, които искате другите да видят... :)


И понеже за всеки трябва да има по нещо ...има и етажерки за разхвърляните :)) .. Така няма да трябва да подреждат и всичко ще им е под ръка, без да се налага да се извиняват за арт безпорядъка.. :)



Важи и за тези, които вечно бързат за някъде ...За любителите на органичните форми има също избор


Тези геометрични фигурки са доста ефтино и ефектно решение, ако искате да постигнете драматичен ефект с контраст и геометрия. в зависимост от формата, която решите да ползвате можете да поставите такава етажерка почти навсякъде.
Още няколко чудни форми за етажерки :

и едно предложение за еколозите или за тези, които обичат животинки




За лекарите - етажерка наподобяваща кардиограма :)
Освен това този тип етажерка дава възможност да съжранявате на едно място различни голеини книги, без това да се набива на очи и да загрозява пейзажа...


За тези, които обича изчистените линии, също има нещо ....

За тези, които търсят нещо интересно и запомнящо се...


Бианка Пеловска

„Авторски права (c) 2009 на „Time 4Design” Публикуването на текстове от електронното издание е разрешено само след писмено съгласие от редакцията. При репродукция на целите или части от текста позоваването на източник http://interiorarhitektura.blogspot.com/ е задължително.

Стомашни проблеми?

Стомашни проблеми?
Здравен сайт за болести на стомаха, диария, хемороиди, билколечение, алергии и др.

Statistics

eXTReMe Tracker

Time 4 Design

Contact: time4design.office@gmail.com

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP