Интериор на японски ресторант
Когато се храните със възхитителни съдинки е добре да сте седнали удобно нали? Предложението да си хапвате от купа, докато самият Вие сте седнал в купа е екзотично и интересно и може да накара дори най-големият лакомник да реши, че му е малка съдинката ... :)
Дизайнът на ресторант “Issun-boushi” , разположен в западно Токио, Япония радва окото с цветовата комбинация от червено, черно и бяло. Сепаретата- чаши, освен, че са хитра хрумка, имат за цел усамотяването на вечерящите. За разлика от българските заведения, където човек виждайки, че няма хора в заведението си тръгва, в многолюдното Токио(както и в цяла Япония) предпочитани са заведения с по-малко хора - клиенти...Тъй-като да се намери хубаво заведение с малко клиенти там е почти невъзможно, някои интериорни дизайнери залагат на обособеното към масата пространство.
Ресторантът “Issun-boushi” е подходящ, както за бизнес срещи, така и за романтични такива. Интересен ефект на игра на светлините е постигнат посредством използването на различни по големина и цвят спотове и лампи.
„Авторски права (c) 2009 на „Time 4Design” Публикуването на текстове от електронното издание е разрешено само след писмено съгласие от редакцията. При репродукция на целите или части от текста позоваването на източник http://interiorarhitektura.blogspot.com/ е задължително.
снимки: токиотайм
0 коментара:
Публикуване на коментар