петък, 9 януари 2009 г.

Един по-различен бодипеинтинг

Рисунките върху голи тела(обикновенно женски и красиви тела) до сега сеоценяваха повече с положителна оценка от страна на тестостерона на зрителите, отколкото с оценка от художествена гледна точка.

Австралииката Ема Хак предлага своето виждане по въпроса. Започналата първоначално работа като фризьорка и гримьорка, вече илюстраторка, скулпторка и фотографка представя нестандартно виждане и необичайна игра с формите и оптичните илюзии.


Начинът по който подчертава някои части и скрива други примесен със загадъчност и прикрита закачка и облечено-съблечен сексапил веднага предизвиква аплаузите на арт обществото.Започвайки през 2005 тя прави серия рисувана хартия с вибриращи цветове и човешко тяло, Резултатът са редица страхотни, артистични снимки с изглеждащи натурално голи тела.


„Авторски права (c) 2009 на „Time 4Design”. Всички права запазени. Публикуването на текстове от електронното издание е разрешено само след писмено съгласие от редакцията. При репродукция на целите или части от текста позоваването на източник http://interiorarhitektura.blogspot.com/ е задължително.

Стомашни проблеми?

Стомашни проблеми?
Здравен сайт за болести на стомаха, диария, хемороиди, билколечение, алергии и др.

Statistics

eXTReMe Tracker

Time 4 Design

Contact: time4design.office@gmail.com

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP