сряда, 29 октомври 2008 г.

One-77


Цената на One-77 е 1 200 000 лири, а доставките се очаква да започнат през есента на 2009 г. за предплатилите депозит от 200 000 лири.

Въпреки оскъдната информация, шасито на One-77 се очаква да бъде изцяло от карбон.
Двигателят е 7,3-литров V12.

С пускането на новото Aston Martin One-77 се очаква то да стане най-скъпиятавтомобил и да измести на второ място струващия 800 000 лири Veyron.

Въпреки че автомобилът все още не е завършен, всички 77 бройки от него вече са резервирани, като клиентите са предплатили по 200 000 британски лири, а при получаване на возилото ще трябва да се бръкнат с по още 800 000 лири. Ключовете на първите щастливци ще им бъдат връчени в края на 2009г
Пред AutoExpress говорител на Aston Martin обясни, че ще има екстензивна програма за кустомизиране на моделите, така че няма да има дори две напълно еднакви коли. Клиентите ще имат възможността да изразят своите предпочитания за всяка една част от колата – от трансмисията до елементи от интериора. Дори и седалките ще бъдат изработени, за да пасват идеално на извивките на водача и спътника. Говорителят на компанията също така потвърждава, че концептуална версия ще бъде показана на избрана група към края на годината. Серийният модел обаче ще бъде готов до края на следващата година.






Стомашни проблеми?

Стомашни проблеми?
Здравен сайт за болести на стомаха, диария, хемороиди, билколечение, алергии и др.

Statistics

eXTReMe Tracker

Time 4 Design

Contact: time4design.office@gmail.com

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP