понеделник, 13 октомври 2008 г.

Етажерки у дома: къде и как?

В нито едно жилище не липсват етажерки. Те са практични, а за тези, които харесват интериорни декорации, трябва да бъдат и стилни. Не е без значение, обаче, къде ще бъдат поставени и как. Тук, с помощта на homedesignfind.com сме подготвили няколко идеи, които трябва да имате предвид:


• Не поставяйте секции пред стените, а по възможност ги вградете в самите стени. Така максимално ще освободите дома си от ненужни предмети и ще откриете повече пространство за самите Вас.

• Помислете върху това, какво точно бихте искали да поставите на етажерките. Малки или големи предмети искате да поставяте? Отговорът на този въпрос ще Ви е нужен, за да може да определите съответно и размера на самата етажерка.


• Къде ще поставите рафтовете? Потърсете по-просторно място, такова с декорация, която да съответства на етажерките. Преценете, къде точно да ги поставите, според това колко често ще ги ползвате.


• И не на последно място – бъдете креативни. Вземете например тези поставки (на снимката долу). Те могат да бъдат разположени в коридора и да служат като закачалки или да бъдат позиционирани в банята и да служат за подобни цели.


Стомашни проблеми?

Стомашни проблеми?
Здравен сайт за болести на стомаха, диария, хемороиди, билколечение, алергии и др.

Statistics

eXTReMe Tracker

Time 4 Design

Contact: time4design.office@gmail.com

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP