понеделник, 11 август 2008 г.

Стол - хармоника


FlexibleLove е уникален стол-канапе, който се сгъва и то в буквалния смисъл на думата. В нормално състояние столът е с размери 64 х 56 х 22.5 см. и е подходящо за 1 човек, а в разгънато може да достигне до над 7 метра, върху които да се настанят до 16 души.
Теглото му е 25 килограма, като според създателите максималното тегло, което може да издържи, е 1920 килограма.Столът-канапе е творение на тайванския дизайнер Чишен Чиу, който използвал за създаването му рециклирана хартия, оформена като пчелна пита, замествайки дървените плоскости. Така той създал твърда и стабилна повърхност, подобна по структура на тази на акордеон, която може да издържи няколко човека едновременно.


Уникалната мебел се предлага в няколко разновидности в зависимост от големината си. Най-големият модел събира до 16 човека, а най-малкият – двама. и всичко това само с едно лесно и бързо движение, създавайки не само различни по –дължина, но и различни по форма модели. Името на мебела идва от съкращението "Flexible Love-seat" ("гъвкаво канапенце").

Стомашни проблеми?

Стомашни проблеми?
Здравен сайт за болести на стомаха, диария, хемороиди, билколечение, алергии и др.

Statistics

eXTReMe Tracker

Time 4 Design

Contact: time4design.office@gmail.com

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP