четвъртък, 28 август 2008 г.

Декорация с еко закачалки

Декорирането винаги е било един от трудните етапи при оформянето на вътрешния дизайн на дома. Наемането на професионален дизайнер излиза скъпо, а подръчните материали при всеки път се оказват неподходящи. В такъв случай действа максимата “направи си сам”. И какво по-лесно от това?

Идеята, която ще предложим тук изисква по-креативен подход и нестандартно мислене. Има само едно единствено допълнително условие и то е да не Ви достигат закачалките вкъщи. Всичко необходимо за реализирането на този мини домашен проект са няколко по-дебели клона, дрелка и подходящи болтове.

Парчетата дърво може да намерите, докато сте на излет в гората. Подберете няколко с по-удобна за обработка форма и по-издръжливи като материал, след което отрежете едната им страна като я изравните, така че да може да се закачи на стената. Подравнете изрязаните краища, направете 2 или 3 дупки, на които да поставите закачалките и ги сложете на стената.

Освен за закачалка, оформените дървени части могат да се използват и като основа за рафт, на който да поставяте книги или други малки предмети, пише fancy schmancy.

Стомашни проблеми?

Стомашни проблеми?
Здравен сайт за болести на стомаха, диария, хемороиди, билколечение, алергии и др.

Statistics

eXTReMe Tracker

Time 4 Design

Contact: time4design.office@gmail.com

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP