петък, 22 август 2008 г.

Огледалце, огледалце

При обзавеждането на вашия дом не се колебайте да използвате огледала в различен стил, за да изпъкнат дизайнерските ви хрумвания.

Дали ще ги използвате в антрето, дневната или в спалнята, като резултат ще имате повече светлина и усещане за повече пространство, а домът ви със сигурност ще изглежда по - стилен.

Стиловете при огледалата варират както при всички останали мебели и аксесоари за дома - използват се огледала с ултрамодерен дизайн и такива с голяма антикварна и художествена стойност.

За рамките най - често използваният материал е металът (е сребристо, златисто) и дървото. Често огледалото не е рамкирано, а се разчита на неговата атрактивна форма.

Добре е то да се комбинира с други акценти в интериора - скулптури, вази и т.н.

Освен красиво, огледалото трябва да бъде и функционално. Използвайте различни видове по форма и размери, в зависимост от нуждите на всяко помещение (антре, баня, дневна, гардероб и т.н.).

Най - често се поставя голямо по размери огледало на стената в една или повече стаи. Като резултат се създава илюзия за по - голяма дълбочина и по - голямо по обем пространство. За да се подсили ефектът му, наоколо се слагат по - малки по размер огледала.

Ако стаята е тъмна, поставете огледалото близо до прозореца.

Ако помещението е дълго и тясно, мястото на огледалото е в дъното му.

В случай, че искате огледало с вашата височина, но не разполагате с достатъчно място, можете да го поставите върху едната страна на вратата.

Използвайте огледалото да подчертаете качествата на определен предмет или произведение на изкуството, като го закачите на срещуположната стена.

Огледалото само по себе си може да се използва като красива картина, а също и да бъде отражение на хубавата гледка от прозореца.

задома.ком

Стомашни проблеми?

Стомашни проблеми?
Здравен сайт за болести на стомаха, диария, хемороиди, билколечение, алергии и др.

Statistics

eXTReMe Tracker

Time 4 Design

Contact: time4design.office@gmail.com

Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха

Back to TOP